Klachtenprocedure

Klachten en suggesties

 

Wij vinden het belangrijk dat leerkrachten /scholen tevreden zijn met onze dienstverlening. Wij doen er alles aan om je optimaal van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening of onze producten. We willen graag van je weten waarin wij niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Wij nemen je klacht serieus en willen deze graag, samen met jou, naar tevredenheid oplossen.

 

Hoe dien je een suggestie of klacht in?

Jouw op- of aanmerking geeft ons de kans om onze dienstverlening te verbeteren. Het heeft de voorkeur dat jij je suggestie of klacht eerst bespreekt met de betreffende medewerker van Klassewijzer. Vaak is dat voldoende om samen tot een bevredigende oplossing te komen. Het kan voorkomen dat je na het overleg met de betreffende medewerker nog steeds niet tevreden bent.  

Neem voor suggesties en klachten contact op met Bas Pieterse, directeur van Klassewijzer BV

 Mail: b.pieterse@klassewijzer.nl

Telefonisch: 0597-726726

 Per post naar:

Klassewijzer
T.a.v. de Heer: B. Pieterse
Directie
Scholtenswijk 10
9665KN Oude Pekela

Geef hierbij minimaal de volgende gegevens aan ons door:

– je naam;
– je contactgegevens;
– een omschrijving van het feit waarop de klacht betrekking heeft.

Hoe wij omgaan met uw klacht?

 

Klassewijzer wil je suggestie of klacht graag naar tevredenheid oplossen. We overleggen of nemen contact met je op om de suggestie of klacht te bespreken en samen te onderzoeken wat de juiste behandeling is. Kunnen we je niet bereiken? Dan krijg je van ons een schriftelijke reactie.

 Wij hebben in het geval dat wij er met elkaar niet uitkomen een overeenkomst met een onafhankelijke geschillencommissie.
Mochten wij samen niet tot een oplossing komen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met onderwijsgeschillen.
Onderwijsgeschillen is een onafhankelijke organisatie die de behandeling van geschillen, bezwaren, beroepen en klachten in het onderwijs organiseert.
Zwarte Woud 2

3524 SJ Utrecht
T:  +31 30 2809 590
F:  +31 30 2809 591
Mail: info@onderwijsgeschillen.nl
Site:  www.onderwijsgeschillen.nl

Onderwijsgeschillen
www.onderwijsgeschillen.nl
Onderwijsgeschillen in twee minuten. Onderwijsgeschillen is een onafhankelijke organisatie die de behandeling van geschillen, bezwaren, beroepen en klachten in het onderwijs organiseert.