Baukje Huijsse

nov 27, 2020

Baukje Huijsse

Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring in het (speciaal)basisonderwijs als directeur, intern begeleider, maar ook als remedial teacher en leerkracht. Ik ken dus alle invalshoeken van de organisatie.
Met passie en energie combineer ik doelgericht relatie en resultaat. Ik werk van binnen naar buiten, breng structuur aan en zie en creëer kansen, waarbij ik rekening houd met de situatie en de vraagstelling van de opdrachtgever. Ik heb aandacht voor de veerkracht en weerbaarheid van de professional.
Mijn stijl van leidinggeven is natuurlijk en ‘Lean’: ik ben een voorbeeld voor de medewerkers; ik ben eerlijk en open; ik heb aandacht voor de professionals en mijn coachende rol zorgt voor hun ontwikkeling; ik streef altijd naar verbetering, ook van mijzelf. Alles met als doel de leerlingen te laten groeien!
Als persoon neem ik o.a. positiviteit, vertrouwen, humor, focus, analytisch vermogen en een luisterend oor mee.
Ik ben inzetbaar als interim directeur, interim intern begeleider of als (didactisch) coach van een team en nodig u uit om contact met mij op te nemen.
Ik ben op mijn best als het gaat om verbetering van aanbod, didactisch handelen, zicht op ontwikkeling, kwaliteitszorg en – cultuur.

Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring in het (speciaal)basisonderwijs als directeur, intern begeleider, maar ook als remedial teacher en leerkracht. Ik ken dus alle invalshoeken van de organisatie.
Met passie en energie combineer ik doelgericht relatie en resultaat. Ik werk van binnen naar buiten, breng structuur aan en zie en creëer kansen, waarbij ik rekening houd met de situatie en de vraagstelling van de opdrachtgever. Ik heb aandacht voor de veerkracht en weerbaarheid van de professional.
Mijn stijl van leidinggeven is natuurlijk en ‘Lean’: ik ben een voorbeeld voor de medewerkers; ik ben eerlijk en open; ik heb aandacht voor de professionals en mijn coachende rol zorgt voor hun ontwikkeling; ik streef altijd naar verbetering, ook van mijzelf. Alles met als doel de leerlingen te laten groeien!
Als persoon neem ik o.a. positiviteit, vertrouwen, humor, focus, analytisch vermogen en een luisterend oor mee.
Ik ben inzetbaar als interim directeur, interim intern begeleider of als (didactisch) coach van een team en nodig u uit om contact met mij op te nemen.
Ik ben op mijn best als het gaat om verbetering van aanbod, didactisch handelen, zicht op ontwikkeling, kwaliteitszorg en – cultuur.

Neem contact Met ons op!